Nyhet,
Uncategorized,

Aspia flyttar in i Pallas

Aspia blir ny hyresgäst i populära Pallas Office med en kontorsyta på 575 kvm fördelat på två våningar. Anpassningen av lokalerna har dragit igång och inom kort är det dags för inflyttning. I Pallas som samägs av Järngrinden och Cernera finns utöver butiker, restaurang, parkeringsgarage och bostäder även mycket attraktiva kontorslokaler i centrala Borås. Sedan tidigare finns välkända företag som Järngrinden, Woocode och TF Bank i fastigheten.

– Kontorslokalerna är väldigt moderna och hela fastigheten är en inspiration i sig. Det centrala läget ger oss unika möjligheter både för medarbetare och kunder. Vi vill vara lättillgängliga och att vi dessutom har parkering utanför dörren och kollektivtrafik runt hörnet gjorde valet av lokal väldigt enkelt, säger Lucas Flysjö, Aspia.

Järngrinden och Cernera har redan påbörjat utformningen av lokalerna enligt Aspias önskemål. Ett arbete som står klart i början på nästa år. Visionen är att skapa en trendig arbetsplats där kreativiteten ska främjas och medarbetarna trivas.

Se fler