Brearedslyckan ETAPP 1 Varberg

www.brfbrearedslyckan.se

I Breared i södra Varberg bygger Järngrinden tillsammans med Mjöbäcks Entreprenad projektet Brearedslyckan 1. Projektet omfattar 35 bostadsrätter i ett punkthus som byggs ovanpå den före detta saluhallen på Breareds torg.

Brearedslyckan

ANTAL LÄGENHETER
35 bostadsrätter

STATUS
Slutsålt

ARKITEKT
QPG Arkitekter

PROJEKTÄGARE
Järngrinden 50 %
Mjöbäcks Entreprenad 50 %

Nära till allt – inte minst till havet

I Breared bor man nära till det mesta, till exempel service i form av vårdcentral, läkare, skola/förskola samt restauranger, butiker och stormarknad. Dessutom finns motionsspår, cykelvägar och Apelvikens sanddyner på några minuters avstånd.

Brearedslyckan etapp 1 ingår i en utbyggnad av Brearedsområdet. I projektet ingår förutom Brearedslyckan etapp 1 med 35 bostadsrätter även Brearedslyckan etapp 2 – som omfattar ett 40-tal bostadsrätter samt Marmorlyckan etapp 1 och 2.

Marmorlyckan byggs också i två etapper och omfattar ca 85 hyresrätter och 85 bostadsrätter i en kreativ blandning av högt och lågt, hyresrätt och bostadsrätt med många gemensamma platser som uppmuntrar till möten mellan människor. Innovativt och resurssnålt byggande tillsammans med trygga och gemensamma platser som skapar en både grön och social hållbarhet.