BRF ANKARET I VARBERG

Välkommen till Brf Ankaret i Varberg!

På söder i Varberg planerar vi att uppföra nya bostadsrätter.
För att använda ett nött uttryck, men likväl passande så växer Varberg så det knakar. Efterfrågan på nya bostäder här är hög och vår ambition är att komma igång med projektet under 2023/2024.

Är du intresserad av bostadsrätt i Brf Ankaret (fd Igladammen)?

På Brf Ankaret i Varberg fyller du i dina uppgifter för intresseanmälan. Välkommen!

 

Skissbilderna är från ett tidigt skede. Gestaltning och detaljer kan komma att ändras.

Område Varberg
Antal bostäder 46 bostäder
Status Kommande
Typ Bostadsrätt
Projektägare Järngrinden, Västsvenska Stenfastigheter AB, Bålverket Söder i Varberg AB

Projektstatus

Planering

Ett bostadsprojekt kräver en mycket grundlig planering. Baserat på kommunens detaljplan och markanalys, arbetas ritningar och beskrivningar för de kommande husen på fastigheten fram.

Detaljplanearbete

Här börjar projektet bli verklighet. Planarbetet granskas och när handlingarna är godkända och inga yttringar inkommit så kan nästa steg tas för att förverkliga planerna.

Säljstart

Nu finns bostäderna ute för försäljning. Inspirationsmaterial ges ut och informationsträffar hålls. Du har nu möjlighet att boka din drömbostad. Försäljningen sker via en mäklare.

Byggstart

Bygget påbörjas! Först ut är markentreprenören som grundar för de kommande hantverksgrupperna. Byggtiden ligger, beroende på omfattning och komplexitet, på ca 1,5-2 år.

Inflyttning

Välkommen hem! Nu är bostäderna färdigställda och det är dags för slutbesiktning. När detta är klart så får du nycklarna till din nya bostad.

BRF ANKARET I VARBERG

danska vägen 1 varberg