Igladammen – ANKARET

På söder i Varberg planerar vi att uppföra nya bostadsrätter.
För att använda ett nött uttryck, men likväl passande så växer Varberg så det knakar. Efterfrågan på nya bostäder här är hög och vår ambition är att komma igång med projektet under 2022/2023.

Är du intresserad av bostadsrätt här?

Skicka en intresseanmälan bestående av ditt namn, mail och telefonnummer till info@jarngriden.se

Område Varberg
Antal bostäder 53 bostäder
Status Kommande
Typ Bostadsrätt
Projektägare Järngrinden 80%, Västsvenska Stenfastigheter AB 10%, Bålverket Söder i Varberg AB 10%

Projektstatus

Planering

Ett bostadsprojekt kräver en mycket grundlig planering. Baserat på kommunens detaljplan och markanalys, arbetas ritningar och beskrivningar för de kommande husen på fastigheten fram.

Detaljplanearbete

Här börjar projektet bli verklighet. Planarbetet granskas och när handlingarna är godkända och inga yttringar inkommit så kan nästa steg tas för att förverkliga planerna.

Säljstart

Nu finns bostäderna ute för försäljning. Inspirationsmaterial ges ut och informationsträffar hålls. Du har nu möjlighet att boka din drömbostad. Försäljningen sker via en mäklare.

Byggstart

Bygget påbörjas! Först ut är markentreprenören som grundar för de kommande hantverksgrupperna. Byggtiden ligger, beroende på omfattning och komplexitet, på ca 1,5-2 år.

Inflyttning

Välkommen hem! Nu är bostäderna färdigställda och det är dags för slutbesiktning. När detta är klart så får du nycklarna till din nya bostad.

Igladammen – ANKARET

danska vägen 1 varberg