BUXBOMEN

I natursköna Fristad, strax en mil norr om Borås planerar Järngrinden att uppföra nya bostadsrätter.
Det familjära området som till största delen består av villor ligger inbäddat i vacker natur och till den lokal badplatsen kommer man till med en kort promenad.

Skisserna är från ett tidigt skede i processen.

Är du intresserad av en bostad i Buxbomen?

Maila ditt namn och telefonnummer till info@jarngrinden.se så sätter vi upp dig på vår intresselista.

Område Fristad
Antal bostäder 28 bostäder
Status Kommande
Typ Bostadsrätt
Projektägare Järngrinden 100%
Arkitekt Erséus Arkitekter

Projektstatus

Planering

Ett bostadsprojekt kräver en mycket grundlig planering. Baserat på kommunens detaljplan och markanalys, arbetas ritningar och beskrivningar för de kommande husen på fastigheten fram.

Detaljplanearbete

Här börjar projektet bli verklighet. Planarbetet granskas och när handlingarna är godkända och inga yttringar inkommit så kan nästa steg tas för att förverkliga planerna.

Säljstart

Nu finns bostäderna ute för försäljning. Inspirationsmaterial ges ut och informationsträffar hålls. Du har nu möjlighet att boka din drömbostad. Försäljningen sker via en mäklare.

Byggstart

Bygget påbörjas! Först ut är markentreprenören som grundar för de kommande hantverksgrupperna. Byggtiden ligger, beroende på omfattning och komplexitet, på ca 1,5-2 år.

Inflyttning

Välkommen hem! Nu är bostäderna färdigställda och det är dags för slutbesiktning. När detta är klart så får du nycklarna till din nya bostad.

BUXBOMEN

Buxbomen, 513 35 Fristad, Sverige