FÖRSÄLJ-NING PÅGÅR!

Ejdern

På idylliska Näs i Kinna uppför vi 13 bostadsrätter i varierande storlekar med inflyttning november 2023.

Det här är en unik, liten bostadsrättsförening där alla lägenheter har sin egen uteplats, balkong eller terrass och det lugna och lummiga villakvarteret inbjuder till en rofylld boendemiljö. Kinna centrum ligger endast 1,5 km härifrån.

Kontakta Svensk Fastighetsförmedling på tel 0320-20 99 50 eller e-post till sf.kinna@svenskfast.se för mer information om lägenheterna.

Område Kinna
Antal bostäder 13 bostäder
Status Färdigställt
Typ Bostadsrätt
Projektägare Järngrinden
Arkitekt Tengbom Arkitektbyrå

Projektstatus

Planering

Ett bostadsprojekt kräver en mycket grundlig planering. Baserat på kommunens detaljplan och markanalys, arbetas ritningar och beskrivningar för de kommande husen på fastigheten fram.

Detaljplanearbete

Här börjar projektet bli verklighet. Planarbetet granskas och när handlingarna är godkända och inga yttringar inkommit så kan nästa steg tas för att förverkliga planerna.

Säljstart

Nu finns bostäderna ute för försäljning. Inspirationsmaterial ges ut och informationsträffar hålls. Du har nu möjlighet att boka din drömbostad. Försäljningen sker via en mäklare.

Byggstart

Bygget påbörjas! Först ut är markentreprenören som grundar för de kommande hantverksgrupperna. Byggtiden ligger, beroende på omfattning och komplexitet, på ca 1,5-2 år.

Inflyttning

Välkommen hem! Nu är bostäderna färdigställda och det är dags för slutbesiktning. När detta är klart så får du nycklarna till din nya bostad.

Ejdern

Villagatan 9 Kinna