ETAGE

I området Torparängen i Växjö planerar vi att bygga Brf Etage. Ett attraktivt och modernt projekt med en tydlig hållbarhetsprofil.
Brf Etage kommer bli ett unikt projekt i området!

Vår huvudsakliga projektidé är att erbjuda en alternativ boendeform som komplement till övriga boendeformer inom området, en slags hybrid mellan småhusbebyggelse och flerbostadsbebyggelse, där radhusliknande bostäder staplas ovanpå mindre marklägenheter.
Totalt omfattar projektet 24 bostäder i varierande storlekar – från 2 rok på ca 56 kvm till 4 och 5 rok på ca 118-128 kvm.

 

Område Växjö
Antal bostäder 24 bostadsrätter
Status Kommande
Typ Bostadsrätt, Radhus
Projektägare Järngrinden 50% Mjöbäcks 50%
Arkitekt Krook & Tjäder

Projektstatus

Planering

Ett bostadsprojekt kräver en mycket grundlig planering. Baserat på kommunens detaljplan och markanalys, arbetas ritningar och beskrivningar för de kommande husen på fastigheten fram.

Detaljplanearbete

Här börjar projektet bli verklighet. Planarbetet granskas och när handlingarna är godkända och inga yttringar inkommit så kan nästa steg tas för att förverkliga planerna.

Säljstart

Nu finns bostäderna ute för försäljning. Inspirationsmaterial ges ut och informationsträffar hålls. Du har nu möjlighet att boka din drömbostad. Försäljningen sker via en mäklare.

Byggstart

Bygget påbörjas! Först ut är markentreprenören som grundar för de kommande hantverksgrupperna. Byggtiden ligger, beroende på omfattning och komplexitet, på ca 1,5-2 år.

Inflyttning

Välkommen hem! Nu är bostäderna färdigställda och det är dags för slutbesiktning. När detta är klart så får du nycklarna till din nya bostad.

ETAGE

Torparvägen, växjö