Försäljnings-start i mars!

Fristad Parkstad

Under mars 2020 kommer Järngrinden tillsammans med HusArvid, starta försäljningen av ett nytt, spännande område i Fristad. Här kommer vi bygga både villor och radhus vid generösa grönområden med lekplatser och gemensamhetslokaler inom områdets gränser. Fristad Parkstad ligger ett stenkast från skola, förskola och sjöarna Ärtingen och Öresjö är endast en kort promenad bort. I Fristad centrum som ligger ca 1,5 km bort finns bl.a. mataffärer, restauranger och annan kommersiell service. Mer information kommer inom kort!

Intresserad?

Lämna din intresseanmälan redan nu och hamna först på VIP-listan.
Maila info@husarvid.se och skriv i ämnesraden om det är en villa eller ett radhus som är intressant.

Område Fristad
Antal bostäder 45-50 Villor/Radhus
Status Kommande
Typ Radhus, Villa
Projektägare Järngrinden 50%, HusArvid 50%

Projektstatus

Planering

Ett bostadsprojekt kräver en mycket grundlig planering. Baserat på kommunens detaljplan och markanalys, arbetas ritningar och beskrivningar för de kommande husen på fastigheten fram.

Detaljplanearbete

Här börjar projektet bli verklighet. Planarbetet granskas och när handlingarna är godkända och inga yttringar inkommit så kan nästa steg tas för att förverkliga planerna.

Säljstart

Nu finns bostäderna ute för försäljning. Inspirationsmaterial ges ut och informationsträffar hålls. Du har nu möjlighet att boka din drömbostad. Försäljningen sker via en mäklare.

Byggstart

Bygget påbörjas! Först ut är markentreprenören som grundar för de kommande hantverksgrupperna. Byggtiden ligger, beroende på omfattning och komplexitet, på ca 1,5-2 år.

Inflyttning

Välkommen hem! Nu är bostäderna färdigställda och det är dags för slutbesiktning. När detta är klart så får du nycklarna till din nya bostad.

Fristad Parkstad

Hagvägen 6A, 513 32 Fristad, Sverige