Loft 46

Välkommen till Loft 46 – extraordinära taklägenheter som erbjuder bästa boendeläget med utsikt över stadens takåsar, Stadsparken, Viskan och Sandwalls plats!

För att ge alla köpare möjlighet att njuta extra av utsikten får alla bostäder på Loft 46 balkong eller terrass. Vissa lägenheter får både och. 

Med takboende som inspirationskälla utvecklar Järngrinden bostadsrättsföreningen Loft 46 i kvarteret Saturnus i centrala Borås. Bostäderna – totalt 31 bostadsrätter i tre plan – byggs ovanpå det befintliga huset mellan Kvarngatan och Källegatan. Förutom spännande utformning i ett attraktivt och centralt bostadsläge erbjuder bostäderna i Brf Loft 46 en härlig oskymd utsikt och närhet till hela citys utbud.

Läs mer Läs mindre
Område Borås
Antal bostäder 31 bostäder
Status Färdigställt
Typ Bostadsrätt
Projektägare Järngrinden 100%
Arkitekt QPG Göteborg

Projektstatus

Planering

Ett bostadsprojekt kräver en mycket grundlig planering. Baserat på kommunens detaljplan och markanalys, arbetas ritningar och beskrivningar för de kommande husen på fastigheten fram.

Detaljplanearbete

Här börjar projektet bli verklighet. Planarbetet granskas och när handlingarna är godkända och inga yttringar inkommit så kan nästa steg tas för att förverkliga planerna.

Säljstart

Nu finns bostäderna ute för försäljning. Inspirationsmaterial ges ut och informationsträffar hålls. Du har nu möjlighet att boka din drömbostad. Försäljningen sker via en mäklare.

Byggstart

Bygget påbörjas! Först ut är markentreprenören som grundar för de kommande hantverksgrupperna. Byggtiden ligger, beroende på omfattning och komplexitet, på ca 1,5-2 år.

Inflyttning

Välkommen hem! Nu är bostäderna färdigställda och det är dags för slutbesiktning. När detta är klart så får du nycklarna till din nya bostad.

Loft 46