Nivå

Välkommen till höjden av naturlig kvalitet!
Uppe på höjden på attraktiva Bergdalen bygger Järngrinden Brf Nivå. Ett bostadsprojekt som kommer att bestå av 23 välplanerade lägenheter i varierande storlekar från 1 till 4 rum och kök.

I byggnadsprojektet är fina naturmaterial och hög kvalitet genomgående – både interiört och exteriört. Det innebär att boendet inte bara kommer att vara bekvämt och trivsamt, utan även noggrant anpassat för den som vill leva en hållbar livsstil.

Brf Nivå har dessutom planerats för att ta vara på Bergdalens unika förutsättningar. Det är kort promenadavstånd till stadskärnan, men ännu närmare till gröna stråk och lekytor. Samtidigt är utsikten över Borås stad fantastisk. Varje lägenhet planeras med antingen en balkong eller uteplats. Allt för att lyfta hela området till ytterligare en nivå upp.

Önskar du intresseanmäla dig till projektet? Gå vidare och registrera dig här eller gå vidare till Nivås projektwebb.

 

 

Område Borås
Antal bostäder 23 bostäder
Status Färdigställt
Typ Bostadsrätt
Projektägare Järngrinden
Arkitekt PE Teknik & Arkitektur

Projektstatus

Planering

Ett bostadsprojekt kräver en mycket grundlig planering. Baserat på kommunens detaljplan och markanalys, arbetas ritningar och beskrivningar för de kommande husen på fastigheten fram.

Detaljplanearbete

Här börjar projektet bli verklighet. Planarbetet granskas och när handlingarna är godkända och inga yttringar inkommit så kan nästa steg tas för att förverkliga planerna.

Säljstart

Nu finns bostäderna ute för försäljning. Inspirationsmaterial ges ut och informationsträffar hålls. Du har nu möjlighet att boka din drömbostad. Försäljningen sker via en mäklare.

Byggstart

Bygget påbörjas! Först ut är markentreprenören som grundar för de kommande hantverksgrupperna. Byggtiden ligger, beroende på omfattning och komplexitet, på ca 1,5-2 år.

Inflyttning

Välkommen hem! Nu är bostäderna färdigställda och det är dags för slutbesiktning. När detta är klart så får du nycklarna till din nya bostad.

Nivå

Ljunglidsgatan 4 Borås