Trandareds backe

Trandareds Backe ligger i ett lugnt och uppvuxet område inte långt från Borås centrum. Huset byggdes mellan Svenljungagatan och Söderkullagatan med västersidan gränsande mot Trandaredsgatan. Ett intressant och bra läge med nära till service, skola, förskola med mera.
Byggnaden har certifierats med Miljöbyggnad Silver vilket är ett kvitto på viktiga kvaliteter hos byggnaden vad gäller energi, inomhusmiljö och material.
Projektet färdigställdes 2013.

Område Borås
Antal bostäder 44 bostäder
Status Färdigställt
Typ Bostadsrätt
Projektägare Järngrinden 100%
Arkitekt QPG Arkitekter

Projektstatus

Planering

Ett bostadsprojekt kräver en mycket grundlig planering. Baserat på kommunens detaljplan och markanalys, arbetas ritningar och beskrivningar för de kommande husen på fastigheten fram.

Detaljplanearbete

Här börjar projektet bli verklighet. Planarbetet granskas och när handlingarna är godkända och inga yttringar inkommit så kan nästa steg tas för att förverkliga planerna.

Säljstart

Nu finns bostäderna ute för försäljning. Inspirationsmaterial ges ut och informationsträffar hålls. Du har nu möjlighet att boka din drömbostad. Försäljningen sker via en mäklare.

Byggstart

Bygget påbörjas! Först ut är markentreprenören som grundar för de kommande hantverksgrupperna. Byggtiden ligger, beroende på omfattning och komplexitet, på ca 1,5-2 år.

Inflyttning

Välkommen hem! Nu är bostäderna färdigställda och det är dags för slutbesiktning. När detta är klart så får du nycklarna till din nya bostad.

Trandareds backe

30 Trandaredsgatan, Borås