Nyhet,

BRF NIVÅ – SLUTSÅLT

På vackra Bergdalens höjd i Borås bygger Järngrinden Brf Nivå. Ett modernt och hållbart boende med fina naturmaterial som speglar den unika närheten till såväl city som skog.
I början av vecka 51 skrevs kontraktet för den 23:dje bostaden och projektet är med det slutsålt.

– Det här är ett projekt vi haft stark tro till, varpå vi byggstartade i samband med försäljningsstarten. Och det faktum att samtliga bostäder nu är sålda är ett givet kvitto på att vi lyckats skapa en attraktiv produkt för marknaden, säger Tobias Johannesson, VD på Järngrinden.

Byggnationen pågår sedan drygt ett år tillbaka och huset står på plats. Just nu sker arbetet inomhus, där bostäderna utformas enligt ritning och kundernas specifika och egna tillval.
Bostäderna beräknas vara inflyttningsklara till sommaren 2023.

Om Brf Nivå
Brf Nivå består av 23 välplanerade lägenheter i varierande storlekar, från 1 till 4 rum och kök uppe på Bergdalens höjd i Borås. 
Samtliga bostäder har balkong eller uteplats och genomgående hög kvalitet som standard, såväl interiört som exteriört. Yttertaket smyckas av solceller, fasadmaterialet är ett av Skandinaviens mest klimatsmarta och parkeringsplatserna är utrustade för elbilsladdning. Här bygger vi, kort och gott, förutsättningarna till att leva mer hållbart.

Se fler