Nyhet,
Pressmeddelande,
Rekrytering,

DANIEL LÖVGREN BLIR PROJEKTCHEF PÅ JÄRNGRINDEN


Efter 5 år som Projektansvarig på Järngrinden tar Daniel Lövgren nu klivet upp och axlar rollen som Projektchef och tar därmed över Hans Nilsson roll som ytterst ansvarig för Järngrindens pågående projekt.

– Daniel har en bred kunskap inom både projektutveckling och byggprocessen vilket gör att han kommer axla rollen som Projektchef utmärkt. Det känns extra roligt att vi kan bygga organisationen underifrån erbjuda Daniel en ny stimulerande roll inom bolaget, säger Tobias Johannesson, VD Järngrinden.

– Jag stortrivs här. Att få ett utökat ansvar för bolagets samtliga projekt och personal är därför både hedersamt och roligt. Järngrinden är ett fint bolag med många spännande projekt i portföljen som jag tillsammans med mina kollegor ska driva på bästa sätt, säger Daniel Lövgren.

Daniel tillträder sin roll omgående och kommer även att vara en del av bolagets ledningsgrupp.

Hans Nilsson, som nyligen fyllde 65 år, kommer från och med nu arbeta vidare i ny roll som projektansvarig för ett par utvalda projekt samt fungera som rådgivare och stötta övriga projektorganisationen i specifika frågor. 

– Hans har under sina år som Byggchef haft en utomordentlig ordning och reda på våra projekt och samarbetat med övriga projektorganisationen på ett mycket bra sätt. Det känns väldigt bra att Hans är kvar inom organisationen så att vi även fortsättningsvis får ta del av den långa och gedigna erfarenheten som Hans har, säger Tobias Johannesson, VD Järngrinden. 

Se fler