Marmorlyckan Hyresrätter

Marmorlyckan är en riktig bostadsidyll utvecklat med ett stort fokus på hållbarhet, såväl grön, social och ekonomisk. Det är inte ofta möjligheten ges att flytta till ett kvarter som detta!

Kvarteret bygger på en småskalig idé kring täppa, tun och torg. Området har en blandad byggnation av punkthus med hyresrätter, bostadsrätter och trygghetsboende samt rad- och parhus med vackra planteringar och en fin lekplats för de yngsta som bor här.
I punkthusen har lägenheterna i bottenplanet uteplats och övriga en generös balkong. Marmorlyckan ligger nära havet, centrum, service och

Intresserad?

Fortinova är sedan september 2021 ägare och förvaltare av Marmorlyckans hyresrätter. Fortinova är en etablerad fastighetsägare och förvaltare, och verkar främst i västra Sverige.
För att kunna söka lediga bostad här måste du vara registrerad i Fortinovas bostadskö. Här kan du registrera dig.

Område Varberg
Antal bostäder 112 lägenheter
Status Färdigställt
Typ Hyresrätt
Projektägare Järngrinden 50% Mjöbäcks 50%
Arkitekt QPG Arkitekter

Projektstatus

Planering

Ett bostadsprojekt kräver en mycket grundlig planering. Baserat på kommunens detaljplan och markanalys, arbetas ritningar och beskrivningar för de kommande husen på fastigheten fram.

Detaljplanearbete

Här börjar projektet bli verklighet. Planarbetet granskas och när handlingarna är godkända och inga yttringar inkommit så kan nästa steg tas för att förverkliga planerna.

Intresseanmälan

Nu finns det möjlighet att anmäla sitt intresse för att hyra en lägenhet. Intresseanmälan är inte bindande utan innebär bara att man kommer att få löpande information om byggnationen och lägenheterna.

Byggstart

Bygget påbörjas! Först ut är markentreprenören som grundar för de kommande hantverksgrupperna. Byggtiden ligger, beroende på omfattning och komplexitet, på ca 1,5-2 år.

Uthyrningsstart

All information om lägenheternas storlekar och hyresnivåer finns klara och nu kan man anmäla sitt intresse för specifika lägenheter. Allt eftersom anmälningarna kommer in och godkänns skrivs hyreskontrakt.

Inflyttning

Välkommen hem! Nu är lägenheterna färdigställda och det är dags för inflyttning i din nya bostad.

Marmorlyckan Hyresrätter

Droppstensgatan 1, 43238, 432 38 Varberg, Sverige