Nyhet,

Järngrinden hyr ut till Nordic Wellness

Nordic Wellness blir hyresgäst i Järngrindens projekt Tegelbruket i Halmstad, där 330 hyresrättslägenheter och 5 000 kvadratmeter kommersiella ytor utvecklas. Gymkedjans lokal om cirka 590 kvadratmeter är belägen i nära anslutning till bostadshusen och vetter mot det nya torget som håller på att anläggas.

– Möjlighet till träning i anslutning till hemmet står högt upp på mångas önskelista. Tegelbrukets hyresgäster får nu ett välutrustat gym i direkt anslutning till sin bostad. Nordic Wellness kommer att öppna i januari 2019 och vid den tidpunkten är 220 av Tegelbrukets totalt 330 hyreslägenheter inflyttade, säger Tobias Johannesson, ansvarig för projekt Tegelbruket på Järngrinden.

Sedan tidigare är det klart att Lidl öppnar en stor matvarubutik på Tegelbruksområdet under 2019.

– När vi har utvecklat Tegelbruket har en av ambitionerna varit att erbjuda ett serviceutbud som dels gör det bekvämt och enkelt för hyresgästerna och dels minskar behovet av att köra bil. Nu kommer både mataffären och gymmet att finnas på Tegelbrukets torg, några sekunders hissresa bort från lägenheten, avslutar Tobias Johannesson.

 

Artikel från Fastighetssverige: https://www.fastighetssverige.se/artikel/jarngrinden-hyr-ut-till-nordic-wellness-28449

Se fler