Järngrinden hyresrätt

Järngrinden bygger inte enbart bostadsrätter utan även hyresrätter, på egen hand eller tillsammans med samarbetspartners.
De fastigheter med hyresrätter som vi äger ska alltid vara signifikant med ett smidigt boende som omfattas av bra läge, genomgående kvalitet, modern planlösning och noggrant utvalda material.

Vårt mål är att alla hyresgäster ska känna trivsel och trygghet i sitt boende.

Är du intresserad av att hyra lägenhet hos oss?
Intresseanmälan görs för respektive bostadsområde. Våra olika fastighetsprojekt för hyresrätter hittar du här.

Hyresrätt

Dags att hitta hem?
Ett stort utbud av attraktiva bostäder är viktigt för den framtida utvecklingen av våra städer. Järngrinden är ett välgrundat företag med lång och gedigen erfarenhet inom branschen. Vårt hjärta klappar extra för vackra, välutformade bostäder med hög kvalitet och vi har alltid ett flertal spännande bostadsprojekt på gång runt om i landet.
Vårt erbjudande av hyresbostäder är koncentrerat i Västsverige. Vi har olika typer av lägen, storlekar och karaktär på boendet. Våra lägenheter är nyproducerade med en modern standard i bra lägen.

Hyrespolicy

FÖR TRIVSEL OCH TRYGGHET
Järngrinden som fastighetsägare erbjuder ett modernt, tryggt och smidigt boende i våra hyresrättsfastigheter. Vårt mål är att våra hyresgäster trivs i lägenheten, fastigheten och med sina grannar och vi vill skapa förutsättningar för långa hyresförhållanden. Att teckna ett hyresavtal är att ingå en viktig affärsförbindelse med vissa rättigheter och skyldigheter. Vårt mål är att alla hyresgäster ska känna trivsel och trygghet i sitt boende.
I samtliga nyproducerade lägenheter och fastigheter som ägs av Järngrinden råder rökförbud. Man får inte röka i, eller i anslutning till fastigheten, som t.ex. på balkong eller uteplats. Rökförbudet gäller även de allmänna utrymmena.

Om Järngrinden

För att arbeta med utveckling och förvaltning av fastigheter krävs inte bara en gedigen kunskap inom branschen, goda nätverk, noggrannhet, starkt kapital och precision. Det krävs även hjärta och ett stort engagemang för att vilja förbättra – för samhället, klimatet och individen.
Och det är just det vi gör, varje dag.
Med ett personligt engagemang och stort samhällsansvar skapar vi vackra, funktionella byggnader med god arkitektur.