Nyhet,

LOGISTIKBYGGNADER NYTT AFFÄRSOMRÅDE HOS JÄRNGRINDEN

Järngrinden stärker sina strategiska satsningar genom att addera logistik- och industribyggnader som ytterligare ett affärsområde.

Det samägda Järngrinden Logistikbyggnader AB, som kommer att fokusera på utveckling av storskaliga byggnader för logistik och industri, startades 20 december. Bolaget ägs till hälften av Järngrinden AB och till hälften av Anders Bothén som också tillträder som vd.

– Det blir en fin komplettering till Järngrinden och våra redan befintliga affärsområden. Med Anders gedigna erfarenhet och kompetens tillsammans med Järngrindens organisation och kapitalbas blir vi en aktör att räkna med, även i detta segment, säger Patrik Ivarson vd Järngrinden.

Järngrinden Logistikbyggnader kommer att erbjuda kunden en skräddarsydd helhetslösning – från markförvärv i optimala lägen till komplett färdig byggnad att hyra eller äga.

– Satsningen känns inspirerande och helt rätt. Järngrinden är ett nytänkande företag med energi, finansiella muskler och mycket kompetens. I kombination med en stark marknad skapar det riktigt bra förutsättningar för ett starkt kunderbjudande, fyller Anders Bothén i.

Se fler