Nyhet,
Pressmeddelande,

NORMAL FLYTTAR IN I PALLASHUSET

Nu är det klart att butiken NORMAL kommer till Pallas Shopping. Den nya butiken beräknas öppna vid årsskiftet.

Pallas Shopping ligger mitt i centrum av Borås längs med Viskan och ägs av Järngrinden och Cernera.
Den populära butikskedjan flyttar in på 465 m2 i gallerians entréplan, där de bland annat får sällskap av Gina Tricot, Cervera, JoelJoelina, Balthazar, Bowlers och Rituals. Pallas Shopping erbjuder förutom shopping även god mat, upplevelser och närmare 400 parkeringsplatser. Huset besöks årligen av ca 1,4 miljoner personer.

– Vi har haft en stark efterfrågan att etablera en butik i Borås. Vi tror på Pallas Shopping som en naturlig mötesplats för både boråsarna, turisterna och besökare från intilliggande kommuner. Pallas Shopping erbjuder ett perfekt läge mitt i centrala Borås och har blivit en självklar destination för shopping och upplevelser, något som passar NORMAL och vårt koncept alldeles utmärkt! Vi ser fram emot att etablera oss i detta starka handelsläge och NORMAL kommer att bidra på ett mycket positivt sätt till den fortsatta utvecklingen, säger Jan Nyberg VD på NORMAL.

NORMALs sortiment omfattar kända märkesvaror inom t.ex. hudvård, hårvård, tandvård, makeup och rengöring. NORMAL är en danskägd handelskedja.  De öppnade dörrarna till den första butiken i Silkeborg april 2013 och kedjan har sedan dess vuxit med över 400 butiker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrike och Finland (och Portugal om några veckor).

Se fler