Nyhet,

PREMIUMKONCEPTET GRAND FITNESS FLYTTAR IN I PALLAS

Nordic Wellness etablerar en ny träningsanläggning med sitt premiumkoncept Grand Fitness i Borås på 1200 kvm i Pallashuset, som ägs av Järngrinden och Cernera.

Grand Fitness blir ett bra tillskott i Pallas och dess besökare. De erbjuder sina medlemmar träning i en lyxigare miljö och garanterar en häftig helhetsupplevelse.
Redan idag erbjuds gallerians besökare shoppa, parkera bilen, äta eller spela boule i huset. Människors beteende förändras och verksamheter som kunder vill besöka fysiskt bidrar till att upprätthålla det starka besöksflödet som Pallas har idag.

Pallas Shopping har runt 1,5 miljoner besökare årligen. En träningsanläggning ger ännu en anledning till att besöka gallerian och skapar en positiv synergieffekt – både för de andra hyresgästerna i fastigheten och för att styra besöksflödet mot centrum för en levande stadskärna.

Nu väntar en anpassning av lokalerna och i oktober 2022 är planen att den nya Grand Fitnessklubben ska slå upp dörrarna för sina medlemmar.

OM GRAND FITNESS
Grand Fitness vision är att skapa samma atmosfär och känsla som du hittar på de s.k. boutiquegymmen i New York och London till ett mer förmånligt pris. Med inspiration hämtad från David Barton, 1Rebel och BRX öppnade den första Grand Fitness-klubben 2017 på Övre Husargatan och 2020 slog man upp dörrarna till Herkulesgatan i Göteborg.
2022 blir ett händelserikt år för Grand Fitness, som då expanderar och blir fyra klubbar i familjen. Göteborg berikas med ytterligare en klubb vid Järntorget och som nämnt tar den andra plats i Borås.

Se fler