Nyhet,

Säljstart för Grönskan i Kålltorp/Göteborg

Kvarteret Grönskan är ett spännande bostadsprojekt med 67 lägenheter i Kålltorp i östra Göteborg. Järngrinden Projektutveckling har under flera år arbetat med projekteringen och nu är det alltså dags att släppa ut Grönskan på bostadsrättsmarknaden.

Som ett startskott för försäljningen hade Fastighetsbyrån i Örgryte bjudit in till två VIP-informationsmöten i Kålltorpsskolan torsdagen den 11 oktober. Totalt kom ca 200 personer för att få veta mer om läget, kvarteret och lägenheterna. På presentationerna berättade byggherren Järngrinden, Fastighetsbyrån, Liljewall Arkitekter och Swedbank om projektet, bostäderna, försäljningsarbetet och de ekonomiska förutsättningarna.

  • Vi är jätteglada och samtidigt lite överraskade över det stora intresset eftersom vi inte gjort något egentligt kampanjarbete, säger Mathilda Möller Ekdal på Järngrinden. Alla inbjudna har letat upp projektet själva och anmält intresse hos Fastighetsbyrån eller Järngrinden. Det visar på att det är ett attraktivt område och att beslutet att involvera de som anmält intresse i utformningen av bostäderna var helt rätt!

Kvarteret Grönskan beräknas stå färdigt i slutet av 2020 och mer information finns på projektets webbplats samt hos Fastighetsbyrån i Örgryte.

  • Fastighetsbyrån i Örgryte är redo och svarar gärna på alla tänkbara frågor, säger Robert Laigar, ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån. Nu har de som var med på informationsmötet en första chans att lämna önskemål innan Grönskan släpps ut på öppna marknaden i början av november.

Se fler