Nyhet,

VÄLKOMMEN TILL HÖJDEN AV NATURLIG KVALITET

På Bergdalens höjd bygger vi Brf Nivå. Ett modernt och hållbart boende, där fina naturmaterial speglar den unika närheten till såväl city som skog. 
Nivå består av 23 välplanerade lägenheter i varierande storlekar från 1 till 4 rum och kök.

Brf Nivå består av 23 välplanerade lägenheter i varierande storlekar, från 1 till 4 rum och kök. Samtliga med balkong eller uteplats och genomgående hög kvalitet som standard, såväl interiört och exteriört. Yttertaket smyckas av solceller, fasadmaterialet är ett av Skandinaviens mest klimatsmarta och parkeringsplatserna är utrustade för elbilsladdning. Här ger vi dig, kort och gott, förutsättningarna till att leva mer hållbart. 

Vi har dessutom planerat för att ta tillvara på Bergdalens unika förutsättningar. Det är ett kort promenadavstånd till stadskärnan, men desto närmare till gröna stråk och lekytor. Samtidigt är utsikten fantastisk; charmiga takåsar låter blicken vandra upp mot Rya Åsar – och ner till city. Utöver respektive lägenhets balkong eller uteplats, förser vi fastigheten med en varm och välkomnande entré. Allt för att lyfta hela området ytterligare en nivå upp. 

Säljstart sker inom kort!
Vill du redan nu säkra upp att du får information och möjlighet att boka en bostad kan du intresseanmälan dig här

Se fler