Rekrytering,

Vi söker en projektansvarig

Järngrinden går på högvarv.

Eller rättare sagt vi som jobbar här. Därför behöver vi förstärkning och söker ännu en Projektansvarig som kan leda våra byggprojekt.
Du som söker ska ha viljan att förbättra och se möjligheter i bostadsbyggandet. Du blir den som driver processen mot såväl arkitekt, kommun som i relationen med våra byggentreprenörer. Tillsammans med resten av vår organisation ser vi till att skapa nya, vackra och kvalitativa bostäder.

Vårt kontor ligger i Borås och vi verkar främst i Västsverige. Du kommer till ett företag med en gedigen erfarenhet inom fastighetsutveckling och med många intressanta projekt. Både pågående och under planering. Vårt mål är att producera ca 250 lägenheter per år i hel- eller delägda projekt. Den planen håller och vi har ett flertal projekt som skall igång i närtid.

Vi är ett tajt gäng på Järngrinden, med höga ambitioner. Med en utmejslad affärsplan och brinnande hjärtan för att skapa vackra, funktionella byggnader med god arkitektur möter vi framtidens behov och krav.

Har du, liksom vi ett grundmurat intresse att skapa något unikt från idé till färdig fastighet och byggnad? Med relevant utbildning samt erfarenhet från likvärdig bransch och process? Då hoppas vi att du söker dig till oss och vill bli vår nya medarbetare.

Mejla din ansökan och CV till vår rekryteringskonsult CFK Rekrytering, fredrik@cfkrekrytering.se. Märk ansökan med Järngrinden.

Vid frågor om tjänsten, ring vår rekryterare Fredrik Kjelstrup på tel 072-247 74 74.

Vi vill ha ditt svar senast 12 januari 2020.

Välkommen med din ansökan!

Se PDF Se fler