BREAREDSLYCKAN ETAPP 2

VARBERG

Tillsammans med Mjöbäcks Entreprenad bygger Järngrinden projektet Brearedslyckan etapp 2 i södra Varberg. Projektet omfattar totalt 42 bostadsrätter och består av ett punkthus i 5 våningar och två hus i vinkel med 3 våningar. Mellan husen ligger en skyddad innergård. Brearedslyckan ligger bra till – nära förskolor, skolor, handel och inte minst till havet och stranden.

I Breared bor man nära till det mesta, till exempel service i form av vårdcentral, läkare, skola/förskola samt restauranger, butiker och stormarknad. Dessutom finns motionsspår, cykelvägar och Apelvikens sanddyner på några minuters avstånd.

Brearedslyckan etapp 1 ingår i en utbyggnad av Brearedsområdet. I projektet ingår förutom Brearedslyckan etapp 1 med 35 bostadsrätter även Brearedslyckan etapp 2 – som omfattar ett 40-tal bostadsrätter samt Marmorlyckan etapp 1 och 2.

Marmorlyckan byggs också i två etapper och omfattar ca 85 hyresrätter och 85 bostadsrätter i en kreativ blandning av högt och lågt, hyresrätt och bostadsrätt med många gemensamma platser som uppmuntrar till möten mellan människor. Innovativt och resurssnålt byggande tillsammans med trygga och gemensamma platser som skapar en både grön och social hållbarhet.

Fakta

Antal lägenheter: 42 bostadsrätter
Status: Slutsålt
Projektägare: Järngrinden 50 %, Mjöbäcks Entreprenad 50 %
Arkitekt: QPG