Järngrinden bostad

Att köpa en nyproducerad lägenhet är något speciellt. Spänningen att flytta in i en bostad där ingen tidigare har bott är nästan obeskrivlig. Det doftar nytt, allt är orört och du blir den som först skapar minnen här.

En bostad producerad av Järngrinden är alltid signifikant med bra läge, genomgående kvalitet och noggrant utvalda material.

Vi säljer bara nyproducerade bostäder och har därför en gedigen erfarenhet av att skapa hem där människor trivs. Du ges alltid möjligheten att sätta din egen prägel på hemmet genom ett generöst tillvalsutbud.

Trygga processer

Att köpa bostad är alltid ett stort beslut. Frågorna som dyker upp längs vägen kan vara många. 

Du kan känna dig trygg med oss. Utöver vår 30-åriga erfarenhet av bostadsprojekt samarbetar vi med de främsta arkitekterna, entreprenörsbolagen och lokala mäklare.

När du köper en bostad från Järngrinden omfattas du alltid av vårt trygghetspaket I Trygga Händer. Vi vill att ditt bostadsköp blir en glädjefull och bekymmersfri resa från förhandsavtal fram till att du bott i din bostad i fem år.

Ingen budgivning!

När du köper en nyproducerad bostadsrätt av Järngrinden vet du redan från början hur stor din boendekostnad blir eftersom det aldrig blir någon budgivning.