HYRES-RÄTTER

Enedalshöjden

På Bergsäter i Borås planerar Järngrinden att uppföra ca 72 lägenheter. Här bor man med närhet till vackra Annelundsparken, närhet till service och hela centrums utbud bara en kort promenad bort.

Intresserad?

Lämna din intresseanmälan för hyreslägenhet i Enedalshöjden redan nu och hamna långt fram i kölistan.
Maila info@jarngrinden.se och ange dina kontaktuppgifter tillsammans med vad för storlek av lägenhet du är intresserad av.

Genom din intresseanmälan godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy och GDPR.

Järngrinden äger även befintlig fastighet som innehåller kontorsytor om ca 1300 m2. Byggnaden är i två plan med underliggande garage och huserar Wästbyggs huvudkontor. Resterande mark är tillsammans med Kattmyntan 1 utvecklingsbar till bostäder.

Läs mer Läs mindre
Område Borås
Antal bostäder 72 bostäder
Status Kommande
Typ Hyresrätt
Projektägare Järngrinden 100%
Arkitekt Tengbom Arkitekter

Projektstatus

Planering

Ett bostadsprojekt kräver en mycket grundlig planering. Baserat på kommunens detaljplan och markanalys, arbetas ritningar och beskrivningar för de kommande husen på fastigheten fram.

Detaljplanearbete

Här börjar projektet bli verklighet. Planarbetet granskas och när handlingarna är godkända och inga yttringar inkommit så kan nästa steg tas för att förverkliga planerna.

Säljstart

Nu finns bostäderna ute för försäljning. Inspirationsmaterial ges ut och informationsträffar hålls. Du har nu möjlighet att boka din drömbostad. Försäljningen sker via en mäklare.

Byggstart

Bygget påbörjas! Först ut är markentreprenören som grundar för de kommande hantverksgrupperna. Byggtiden ligger, beroende på omfattning och komplexitet, på ca 1,5-2 år.

Inflyttning

Välkommen hem! När är bostäderna färdigställda och det är dags för slutbesiktning. När detta är klart så får du nycklarna till din nya bostad.

Enedalshöjden

Åsboholmsgatan 30, 504 51 Borås