SMULTRONSTÄLLET

Fortuna/Tullstorp är mycket trevliga områden precis i utkanten av Malmö i riktning Lund och i anslutning till all viktig allmänservice och infrastruktur kring Toftanäs och Stora Bernstorp. Här finns bra skolområde och närhet till fin rekreation samt många alternativ av ideella föreningar samt ute-gym och fina cykelvägar. Större byggnader bildar rygg mot Nordost med skyddade innergårdar mot Söder. Förslaget bygger på iden om närhet och grönska med en tydlig avgränsning mot biltrafik.

Är du intresserad av bostadsrätt här?

Skicka en intresseanmälan bestående av ditt namn, mail och telefonnummer till info@jarngriden.se

OBS! Bilderna är inspiration och från ett tidigt skede i processen. Ändringar och avvikelser kan komma att ske.

Område Malmö
Antal bostäder 40-45 bostäder
Status Kommande
Typ Bostadsrätt, Bostadsrätt rad- och parhus

Projektstatus

Planering

Ett bostadsprojekt kräver en mycket grundlig planering. Baserat på kommunens detaljplan och markanalys, arbetas ritningar och beskrivningar för de kommande husen på fastigheten fram.

Detaljplanearbete

Här börjar projektet bli verklighet. Planarbetet granskas och när handlingarna är godkända och inga yttringar inkommit så kan nästa steg tas för att förverkliga planerna.

Säljstart

Nu finns bostäderna ute för försäljning. Inspirationsmaterial ges ut och informationsträffar hålls. Du har nu möjlighet att boka din drömbostad. Försäljningen sker via en mäklare.

Byggstart

Bygget påbörjas! Först ut är markentreprenören som grundar för de kommande hantverksgrupperna. Byggtiden ligger, beroende på omfattning och komplexitet, på ca 1,5-2 år.

Inflyttning

Välkommen hem! Nu är bostäderna färdigställda och det är dags för slutbesiktning. När detta är klart så får du nycklarna till din nya bostad.

SMULTRONSTÄLLET

Fortunavägen 46A, 212 91 Malmö, Sverige